Artă, umor și muzică, la Casa Goangă din Brăila

De Mihai Vintilă 13 Martie 2024, 20:31 Cultura Brailei

Artă, umor și muzică, la Casa Goangă din Brăila

Casa de Cultură a Municipiului Brăila are plăcerea de a vă invita într-o călătorie captivantă prin lumea artei plastice. Dumincă, 17 martie 2024, începând cu ora 17, Casa Memorială "Petre Ştefănescu-Goangă" va găzdui vernisajul unei expoziții de desene semnate de talentatul artist plastic Florin-Gabriel Câlin.

Expoziția, sub titlul sugestiv "Artistul, penelul și prietenii", surprinde în creion expresii diverse și fizionomii ale unor personalități marcante - artiști, conducători de instituții, copii, etc. - care împărtășesc o legătură specială de prietenie cu artistul.

În cadrul spectacolului ce va urma vernisajului, operele expuse vor fi scrutate cu acuitate de către un ansamblu de critici de artă de seamă din Brăila. Mihai Frunză și Alexandru Hanganu, maeștrii umorului brăilean, alături de managerul instituției, Emanoil Ciucașu, vor oferi o perspectivă inedită asupra lucrărilor expuse.

Între intervențiile critice, publicul va fi răsfățat cu momente muzicale interpretate de talentații membri ai trupei ANTIC: Marian Marinescu, Florin Lazăr, Auraș Relu Mitu și Dumitru Vasilescu. Este o oportunitate unică de a trăi o experiență artistică completă, unde arta vizuală se împletește armonios cu umorul și muzica.

 

 

Autor Mihai Vintilă 13 Martie 2024, 20:31 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii